26 juni 2021

Jubileumfeest afgelast

KBO Bakel,
KBO Bakel heeft na bestuurlijk overleg besloten om de feestelijke bijeenkomst op vrijdag 19 november niet door te laten gaan. Deze feestelijke bijeenkomst zou gehouden worden in het kader van 60 jaar KBO Bakel. Kort samengevat lassen we deze bijeenkomst af om redenen van corona. Het bestuur neemt niet het risico dat mensen na deze bijeenkomst ziek zullen worden. Een volgende datum zal gepland worden en de gekochte kaartjes blijven geldig. Dit krijgt u via het mededelingenblad te zien. Hou het Gemerts Nieuwsblad, Omroep Centraal, onze KBO-website en facebook in de gaten.

KBO Kring Gemert/ Bakel
Op 26 november vindt een bijeenkomst plaats in de Bosparel. Deze middag wordt gehouden ter compensatie van de Dag van de Ouderen. In deze ruime zaal zitten we niet op elkaar. Er wordt op QR-code gecontroleerd, dus iedereen moet deze laten zien ter controle. We hebben een leuk programma op stapel staan en troubadour Tonny Wijnands zal de zaal deze middag gaan vermaken.