29 augustus 2023

Rabo Club Support

Rabobank Club Support actie: Stemmen van 4 t/m 26 september.
Evenals voorgaande jaren hebben wij, KBO Bakel, ons ingeschreven voor deelname aan de actie Rabo Club Support Leden van de Rabobank kunnen meedoen aan de actie. Hoe werkt het? Elk Rabo-lid mag stemmen op drie verschillende clubs. Stemmen kan via de Rabo App of via Rabo Online Bankieren. Voor deze manieren van stemmen is geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers kunt u vinden onder de knop Rabo Club Support. Deze knop is te vinden via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’. Bent u niet digitaal actief, dan kunt u bellen naar de Rabo-klantenservice en uw stemcode opvragen. De klantenservice van de Rabobank is bereikbaar op telefoonnummer (088) 722 66 00 op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur. De stemcode wordt telefonisch aan u doorgegeven, maar kan ook per post aan u verzonden worden als u hierom vraagt. Met deze stemcode kunt u dan ook stemmen, maar het moet wel via de website van de Rabobank. Kunt u dat zelf echt niet, zoek daar dan hulp voor in uw familie of bij vrienden. Hulp via KBO-Bakel is ook mogelijk, maar het bestuur beraadt zich nog op welke manier die hulp gaat plaatsvinden. Wij informeren u daar zo snel mogelijk over. Verenigingen krijgen op basis van het aantal behaalde stemmen een geldbedrag van de Rabobank. Elke stem telt, dus vragen wij u allen:
Stemt u ook voor uw KBO-vereniging? Bij voorbaat dank voor uw stem.